Ексклюзиви
четвер, 27 вересня 2018 17:02

Україна ввела санкцій проти транспортних компаній з Росії

Україна ввела санкцій проти транспортних компаній з Росії
Україна ввела санкцій проти залізничників з Росії / фото: Корреспондент.net

Україна наклала спеціальні санкції на окремі суб'єкти підприємницької діяльності РФ, які укладали договори з транспортними підприємствами на окупованих територіях Донбасу.

Російські підприємці намагалися налагодити бізнес-відносини з підприємствами на підконтрольній Україні території, повідомляють в Службы безпеки України.

Транспортування вантажів проводилася через закриті пункти пропуску Ізварине, Довжанський і Червона Могила.

СБУ ініціювала накладення санкцій проти ряду російських підприємств, серед яких АТ РЖД Логістика, ТОВ "Промкомплекспласт" і ТОВ "Газголдер".

"Санкції передбачають блокування активів, обмеження торгових операцій, часткове або повне припинення транзиту ресурсів та інших заходів, які не дозволять здійснювати фінансово-господарську діяльність в Україні та допоможуть запобігти відтік капіталу за межі країни", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Введуть санкції проти найближчого оточення Путіна - назвали умову

Міністерство торгівлі США вводить санкції проти 12 російських компаній, переважно пов'язаних з діяльністю військово-промислового комплексу Росії.

Зараз ви читаєте новину «Україна ввела санкцій проти транспортних компаній з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути