пʼятниця, 30 червня 2017 23:32

Україна повинна привести війська в бойову готовність - Геращенко

Україна повинна привести війська в бойову готовність - Геращенко
Росія вже запланувала наступні військові навчання "Захід-2017". Фото: Укрінформ

Україні потрібно привести війська у повну бойову готовність у відповідь на білорусько-російські навчання "Захід-2017". Таку думку висловив нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко в коментарі "112 Україна".

"Що повинна зробити Україна, як держава, яка потрапила під агресію з боку Росії у відповідь на ці навчання? Наші війська повинні бути приведені у повну бойову готовність. Для цього ми повинні організувати наші навчання, які показали б, що ми теж готуємося до атаки відомого нам супротивника", - сказав Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін показує, що готовий до наступу

На вересень 2017 року заплановано спільні навчання Росії і Білорусі "Захід-2017". Секретар РНБО Олександр Турчинов заявляв, що спільні російсько-білоруські навчання можуть бути підготовкою до наступальної операції. Пізніше президент Білорусі Олександр Лукашенко запевнив президента України Петра Порошенка, що навчання "Захід-2017" не перетворяться на підготовку до вторгнення в Україну.

Зараз ви читаєте новину «Україна повинна привести війська в бойову готовність - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути