пʼятниця, 15 травня 2020 07:38

Українські захисники на Донбасі знищили одного та поранили 5 окупантів

Українські захисники на Донбасі знищили одного та поранили 5 окупантів
Ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою Фото: facebook.com/61opebr/

Збройні формування РФ за попередню добу 11 разів порушили режим припинення вогню. Обстрілювали позиції українців із заборонених мінометів калібрів 120 мм та 82 мм і гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності угруповання "Схід" противник вів вогонь неподалік Пісків, біля Авдіївки, Верхньоторецького, Новомихайлівки, Красногорівки, Водяного, повідомили у штабі ООС.

В районі відповідальності угруповання "Північ" збройні формування РФ вели вогонь поруч Оріхового, Хутора Вільного, Зайцевого.

Наші захисники дали ворожим підрозділам відсіч. Окупанти припинили активність.

Втрат серед наших військових не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори - після закриття кордону. ОРДЛО - без статусу в Конституції. Про що було перше засідання ТКГ в оновленій делегації

14 травня українські військовослужбовці знищили одного російського окупанта та ще п'ятьох поранили.

Ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою.

Станом на 17.00 14 травня російські загарбники 7 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил, застосувавши заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 82 мм, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Як повідомляє штаб ООС, по українських військовослужбовцях, які виконують завдання в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", противник вів вогонь неподалік Пісків та двічі біля Авдіївки.

Зараз ви читаєте новину «Українські захисники на Донбасі знищили одного та поранили 5 окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути