пʼятниця, 18 січня 2019 08:18

Учора на Донбасі знищили трьох окупантів – штаб

Учора на Донбасі знищили трьох окупантів – штаб
На Донбасі знищили трьох окупантів Фото: narodna-pravda.ua

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. Окупанти зазнали втрат.

17 січня російські окупаційні війська 13 разів порушили режим припинення вогню. Прес-центр штабу ООС у Facebook повідомляє що, у смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" бойовики обстрілювали з протитанкового ракетного комплексу, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї позиції поблизу населеного пункту Південне та з мінометів калібру 82 мм, стрілецької зброї позиції українських військ в районі населеного пункту Кримське.

Також в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" злочинці обстріляли позиції українських військових: в районі населеного пункту Піски – п'ять разів з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, двічі зі стрілецької зброї – в районі населеного пункту Невельське, поблизу селища Водяне – з гранатометів та стрілецької зброї.

Бойовики вели вогонь по українських захисниках з гранатометів поблизу селища Славне та з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Красногорівка, а також з гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу селища Опитне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штаб ООС підтвердив інформацію щодо ситуації під Жабуньками

Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. За даними розвідки, 17 січня, троє окупантів загинуло.

Командувач операції об'єднаних сил Сергій Наєв відвідав травмованих і поранених бійців 72 окремої механізованої бригади ЗСУ імені Чорних Запорожців.

Військовослужбовці отримали поранення у результаті злочинного обстрілу 16 січня біля Троїцького на Луганщині, яке здійснили російські бойовики незаконного озброєнного формування ЛНР, передає прес-центр ООС.

Сергій Наєв поспілкувався з госпіталізованими військовими та поцікавився у лікарів про стан їхнього здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Учора на Донбасі знищили трьох окупантів – штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути