вівторок, 31 жовтня 2017 14:45

"Убити можуть будь-кого з нас" - волонтерка

"Убити можуть будь-кого з нас" - волонтерка
Снайперку Аміну Окуєву вбили 30 жовтня на Київщині. Волонтерка Марія Берлінська вважає, що тепер знищити можуть будь-кого із добровольців і волонтерів

Після вбивства Аміни Окуєвої замаху на своє життя можуть чекати усі добровольці й волонтери.

Так вважає Марія Берлінська, керівник волонтерської організації "Центр підтримки аеророзвідки", аеророзвідниця в зоні АТО, передає "Цензор.НЕТ".

"Нікому немає справи до нашого життя. Якщо ви плюс-мінус впізнавані - напишуть пост, зроблять твіт, поставлять скорботний лайк (не упускати ж такий інфопривід піарнутися). Все, бувай. Єдиний спосіб захистити себе - це зайнятися цим самому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Їм не до Аміни" - волонтерка жорстко відповіла спецслужбам

Ми повинні гранично чітко усвідомити для себе рівно дві речі: війна - це не тільки Донбас. Війна йде на всій території України. Будь-якого з нас, у будь-який момент можуть викрасти, катувати, вбити або вивезти з країни. Російські спецслужби працюють постійно, жорстко і на порядок професійно. Часом зсередини наших спецслужб. Ніхто не захищатиме нас. У країні, де щодня гине кілька солдатів, наша смерть - новина на півдня", - написала волонтерка.

Місяць тому Марію Берлінську побили в центрі Києва. Волонтерка потрапила до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «"Убити можуть будь-кого з нас" - волонтерка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути