вівторок, 31 жовтня 2017 13:23

"Їм не до Аміни" - волонтерка жорстко відповіла спецслужбам

"Їм не до Аміни" - волонтерка жорстко відповіла спецслужбам
Волонтерка Марія Берлінська вважає, що вбивство Аміни Окуєвої - це пряма загроза усім волонтерам і добровольцям

Убивство чеченської снайперки Аміни Окуєвої - свідчення того, що під загрозою опинились усі волонтери й добровольці АТО, яким Служба безпеки не може дати жодних гарантій.

Так у власному блозі на "Цензор.НЕТ" написала Марія Берлінська, керівник волонтерської організації "Центр підтримки аеророзвідки", аеророзвідниця в зоні АТО.

"Тут все було гранично ясно. Кілька місяців тому на них уже здійснювали замах. Оскільки він не вдався - було зрозуміло, що це повториться. Наші спецслужби - суміш з найгірших традицій совково-кегебешної системи, упаяної туди ж російської агентурної мережі і хуторянських уявлень про безпеку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбиство Аміни Окуєвої: все, що відомо

Спецслужби зараз розповідатимуть нам сумні казки і перекладатимуть відповідальність. Тому що вони зайняті бізнес-розбірками і пресингом політичних опонентів. Їм не до Аміни. Офіцери Державного управління охорони розвозять дітей Гелетея у школу і ретельно стежать, щоб у нього добре пройшов день народження, а у генпрокурора - весілля сина", - написала Берлінська.

Увечері 30 жовтня на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області невідомі обстріляли автомобіль Аміни Окуєвої. Вона загинула. На місці працюють слідчо-оперативні групи поліції і голова Нацполіції України Сергій Князєв.

Зараз ви читаєте новину «"Їм не до Аміни" - волонтерка жорстко відповіла спецслужбам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути