середа, 10 липня 2019 09:03

У ЗСУ за добу багато поранених - ворог отримав адекватну відповідь

У ЗСУ за добу багато поранених - ворог отримав адекватну відповідь
9 українських військових отримали поранення. Фото: detector.media

9 липня бойовики на Донбасі 27 разів порушили режим припинення вогню, ще 5 разів - у ніч на 10 липня. 9 українських військових отримали поранення.

"У результаті ворожих обстрілів 5 військовослужбовців отримали поранення, 4 - бойове травмування. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям. За даними розвідки, 9 липня 3 окупантів знищено та 3 поранено", - повідомляють у штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстрілюють українські позиції - є поранені

За добу бойовики 27 разів порушили режим припинення вогню. Із них 11 разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм. Також противник відкривав вогонь по наших захисниках із гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В Україні блокували механізм фінансування незаконного збройного формування ЛНР. На тимчасово-окупованій території діяла установа, яка забезпечувала незаконний рух коштів.

Зараз ви читаєте новину «У ЗСУ за добу багато поранених - ворог отримав адекватну відповідь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути