Ексклюзиви
середа, 18 жовтня 2017 09:58

У ЗСУ великі втрати: двоє загинули та ще чотирьох поранено

У ЗСУ великі втрати: двоє загинули та ще чотирьох поранено
За минулу добу двоє загиблих та четверо поранених українських військових. Фото: Трибун

В зоні АТО загинуло двоє військовослужбовців та четверо поранено протягом останньої доби. Ситуація в зоні конфлікту залишається напруженою.

Прес-центр штабу АТО повідомив, що обстріли тривають по усій лінії фронту, їх нарахували понад чотири десятки. Авдіївка та на околиці Маріуполя стали найгарячішими точками.

Повідомляється, що ввечері бойовики били по укріпленнях сил АТО біля Авдіївки, шахти Бутівка, Новоселівки Другої, Троїцького, Майорська, Пісків і Кам'янки. Внаслідок боїв, поблизу Зайцевого загинув один український військовий.

"На приморському напрямку "гарячою точкою" залишаються околиці Мар'їнки. Тут отримали поранення двоє бійців. Також терористи били по опорних пунктах української армії біля Гнутового, на підступах до Лебединського. Увечері на приморському напрямку отримали поранення двоє військових унаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої", - передає штаб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сепаратисти обстріляли позиції ЗСУ "Волошками" 82 мм

Бойовики застосовували міномети калібру 82 мм та озброєння БМП на луганському напрямку біля Новоолександрівки. Під вогонь стрілецької зброї потрапили позиції біля Кримського і Попасної.

Нагадаємо, у Львові помер 31-річний боєць АТО Ігор Кузь. Потрапив до реанімації із запаленням легень. Лікарям не вдалося його врятувати.

Зараз ви читаєте новину «У ЗСУ великі втрати: двоє загинули та ще чотирьох поранено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути