Ексклюзиви
четвер, 27 червня 2024 11:53

Спецтема: Війна Росії проти України

У Зеленського відреагували на відправку інженерів КНДР на Донбас

У Зеленського відреагували на відправку інженерів КНДР на Донбас
РФ фактично запрошують ще раз сказати нейтральним країнам, що можна нападати на інші суверенітети. Фото: x.com/Podolyak_M

КНДР спокійно вийшла з-під світових санкцій і активно займається військовою співпрацею з РФ.

Зараз Північна Корея прямо посилає спеціальні інженерні війська для участі безпосередньо у війні проти України на боці агресора. Про це 27 червня заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у соцмережах.

"І що?! А нічого. Тиша. Замість відповідної реакції, ООН запрошує на "миротворчий саміт" міністра внутрішніх справ Росії, який перебуває під "жорсткими" персональними санкціями, щоб обговорити публічно "миротворчість", - обурився він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китай фактично на боці РФ у цій війні - посол США

РФ фактично запрошують ще раз сказати нейтральним країнам, що можна нападати на інші суверенітети.

"Убивати масово цивільних - чудово, правильно. Саме це - демонстративне ігнорування прямої участі Північної Кореї у війні на боці Росії і запрошення авторів геноцидної війни на саміти - веде до справедливого фіналу (сарказм). Потрібно більше інвестувати в ООН і чекати на ефективність (повторний сарказм)", - написав Подоляк.

Північна Корея вже цього липня може відправити військових будівельників та інженерів для "відновлювальних робіт" в окупованій Донецькій області.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського відреагували на відправку інженерів КНДР на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути