субота, 03 грудня 2016 09:27

У Торецьку відновили водопостачання попри обстріли бойовиків

У Торецьку відновили водопостачання попри обстріли бойовиків
Фото: dt.ua

Водопровід, пошкоджений бойовиками під час обстрілів, відновили у місті Торецьк Донеччини. Відсутнє з 26 листопада водопостачання відновлять до вечора 3 грудня.

"Вода вже пішла по трубопроводу. Щоправда, близько 15:30 проросійські бойовики несподівано розпочали стрілянину в районі проведення робіт. У терміновому порядку ми змушені були зв'язуватись із російським представництвом Спільного координаційного центру з припинення вогню. В результаті стрілянина припинилась і наші ремонтники успішно завершили роботу", - написав на своїй сторінці у мережі Facebook голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зневоднене місто відправили 40 тисяч літрів води

Раніше внаслідок обстрілів і потрапляння снаряду у водовід, який з'єднує Горлівку й Торецьк, припинилося постачання води до міста Торецьк та прилеглих населених пунктів. Через відсутність води у місті закриті дитячі садочки і школи, деякі мікрорайони міста залишилися без опалення.

Зараз ви читаєте новину «У Торецьку відновили водопостачання попри обстріли бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути