четвер, 27 грудня 2018 12:19

У прифронтовому Маріуполі морські піхотинці провели офіцерський бал
3

Офіцерський бал - це відновлення традицій
Фото: https://24tv.ua/
Офіцерський бал - це відновлення традицій
Офіцерський бал - це відновлення традицій

Морські піхотинці 503 батальйону провели у прифронтовому Маріуполі офіцерський бал. Він відбувся вже вдруге, повідомляє канал "24".

На думку офіцерів, бал – це, насамперед, гарно, крім того, показує суворих вояків із людського боку. Адже вони не лише солдати, що протистоять ворогу, а й люди, які вміють любити, танцювати та веселитись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 90-річна жінка пожертвувала бійцям на Донбасі величезну суму грошей

Серед партнерок – кохані, дружини та волонтерки. Більшість із дівчат вальсують ледь не вперше. Тож, аби нині все вийшло якнайкраще, тренувались не один день.

Помилуватись дійством прийшли не лише рідні армійців, а й друзі підрозділу.

"Нашу ялинку ми прикрасили човниками з прізвищами моряків-героїв, які потрапили у полон під час переправи до Маріуполя, внаслідок штурму російськими військами. Хлопці, знайте, ми вас завжди підтримуємо, чекаємо вас вдома і ніколи не залишимо в біді", – запевнив офіцер Павло Сбитов.

У мережі показали навчання саперів, які мінують ділянки доріг із вертольотів. На відео видно, як із вертольота Мі-8 встановлюють протитанкове мінне поле.

Зараз ви читаєте новину «У прифронтовому Маріуполі морські піхотинці провели офіцерський бал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути