Ексклюзиви
середа, 18 грудня 2019 23:28

У Мінську не змогли домовитися про обмін полоненими - Пристайко

У Мінську не змогли домовитися про обмін полоненими - Пристайко
В Мінську не домовились про обмін полоненими - Пристайко. Фото: Уніан

Тристороння контактна група на переговорах в Мінську не домовилася про обмін утримуваними особами за формулою "всіх встановлених на всіх встановлених".

"Що я бачу на сьогодні, на жаль, про оновлення списків в іншій підгрупі домовитися не вдалося. Я бачу сьогодні, що нам не вдалося досягти цього прогресу", - заявив міністр закордонних справ Вадим Пристайко в ефірі телеканалу "24".

Пристайко уточнив, що мова йде про переговори, які проходять 18 грудня в Мінську. Він додав, що в Тристоронній контактній групі і далі намагаються домовитися хоча б про певну кількість полонених на обмін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пристайко анонсував чергове "перемир'я" на Донбасі

18 грудня проходить перше засідання тристоронньої контактної групи (ТКГ) в Мінську після "нормандського саміту", що пройшов 9 грудня в Парижі.

Зараз ви читаєте новину «У Мінську не змогли домовитися про обмін полоненими - Пристайко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути