четвер, 04 липня 2019 08:47

У мережі показали загиблих терористів

На Донбасі терористи понесли чергові втрати. Бойовики ЛНР і ДНР гинуть не тільки під час бойових дій.

1 липня загинув 19-річний Владислав Юрченко з Амвросіївки Донецької області. Після початку бойових дій хлопець з матір'ю переїхали жити в Росію, - написав проукраїнський блогер Necro Mancer на своїй сторінці в Twitter.

Будучи підлітком, Влад кілька разів втікав з дому, тому матері, що живе в підмосковній Лобні, доводилося подавати малолітнього авантюриста у всеросійський розшук.

Автор: Твіттер
  Владислав Юрченко
Владислав Юрченко

Повідомили про смерть 25-річного Василя Каргіна, родом з Красного Луча на Луганщині, а потім – жителя Шахтарська Донецької області, який 30 червня міг стати жертвою суїциду, тому обставини його смерті також потребують уточнення.

Автор: Твіттер
  Василь Каргін
Василь Каргін

Загинув Олександра Гаха (позивний "Бах"), родом з Донецька, який служив в т.зв.. "11-му окремому механізованому полку армії ДНР" . Чоловік загинув 25 червня в районі селища Жовтня Новоазовського району Донецької області. Літні батьки 44-річного "Баха" проживають в Боярці під Києвом.

Автор: Твіттер
  Олександр Гах (позивний "Бах")
Олександр Гах (позивний "Бах")

Також дізналися подробиці загибелі 35-річного жителя Макіївки Донецької області Олексія Коваленко (позивний "Гроз"). Стало відомо, рік тому 16 червня 2018-го, він підірвався на міні. Судячи з позивного, до розв'язаної Росією війни на Донбасі "Гроз" працював на шахті гірничим робітником очисного забою (гроз). Про нього також відомо, що Коваленко ще в 2014 році пішов воювати в банду "Сомалі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія плює на Мінськ: за добу поранено 5 українських військових

Бойовики 10 разів обстріляли позиції українців на Донбасі. Двоє українських військових отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «У мережі показали загиблих терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути