Ексклюзиви
понеділок, 22 січня 2018 15:43

У ЛНР оголосили мобілізацію

У ЛНР оголосили мобілізацію
Терористи ЛНР оголосили мобілізацію. Фото: Вконтакте

Терористи бандформування ЛНР розіслали по підприємствах окупованого міста розпорядження із вимогою всім чоловікам терміново з'явитися у військкомати.

Розпорядження є негласним. Його мета - оцінити кількість чоловічого населення на випадок можливої "мобілізації", повідомляє "Сегодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики ОРДЛО готують нову хвилю фейків та провокацій через затримання терориста "Малого"

"Негласне розпорядження по всіх бюджетних організаціях і заводах "республіки" - всім чоловікам у терміновому порядку з'явитися відзначитися у військкоматі. Нібито таким чином визначають кількість чоловічого населення для можливої мобілізації до лав "збройних сил", - повідомив співрозмовник видання.

Раніше повідомлялось, що терористи ЛДНР хизуються в соцмережах проведеними "навчаннями" для бойовиків "штурмового батальйону" та "саперів". "Навчання" пройшла "окрема інженерно-саперна рота" ЛНР бойовиків та 4-й "розвідувально-штурмовий батальйон" ДНР.

Зараз ви читаєте новину «У ЛНР оголосили мобілізацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути