Ексклюзиви
понеділок, 22 січня 2018 13:16

Бойовики ОРДЛО готують нову хвилю фейків та провокацій через затримання терориста "Малого"

Бойовики ОРДЛО готують нову хвилю фейків та провокацій через затримання терориста "Малого"
Через затриманого "Малого": штаб АТО попередив про нову хвилю фейків ДНР. Фото: Вконтакте

Через невдалу діяльність диверсантів, в результаті чого у полон українських військових потрапив бойовик "Малой", терористи розганяють хвилю провокацій.

Про це повідомив речник Міноборони з питань АТО полковник Дмитро Гуцуляк.

За його словами, проросійські медіа розгорнули інформаційну кампанію і звинувачують українську сторону у проведенні диверсії і захопленні у полон "захисника" ДНР на прізвисько "Малой".

"Насправді ж полонений бойовик на прізвисько "Малой" є заступником командира одного з підрозділів бойовиків. Він виконував завдання у складі диверсійно-розвідувальної групи, ворожу діяльність якої викрили українські захисники", - зазначив речник.

Він відзначив, що у розвідці штабу АТО не виключають появи нової фейкової публікації, яка вказуватиме, що "Малой" з власної ініціативи дезертирував з позицій бойовиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терорист "Призрака", диверсанти, інформатор: у СБУ розповіли, хто відсидить 10 років

"Таку версію ухвалили під час наради, що відбулася у командуванні батальйону окупантів, у складі якого перебував цей бойовик. Його ватажки тепер переймаються, що підлеглий може розголосити певну важливу інформацію", - йдеться у повідомленні.

Україна передала на окуповану територію Донбасу помилувану жінку в рамках обміну заручниками. За словами Ірини Геращенко, передача відбулася 21 січня на КПВВ "Майорськ" на Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики ОРДЛО готують нову хвилю фейків та провокацій через затримання терориста "Малого"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути