Ексклюзиви
понеділок, 01 червня 2020 09:39

У ЛНР командир вбив бійця гумовим кийком і сховав тіло в полі

На території так званої ЛНР командир російсько-окупаційних військ убив підлеглого гумовим кийком, а потім сховав тіло в полі.

Як повідомляє блогер Анатолій Штірліц у Telegram, інцидент стався в 6-му окремому мотострілецькому полку "народної міліції" ЛНР.

"25.05.2020 командир взводу російсько-окупаційних військ 6 омсп Сімонов вбив свого підлеглого Леоніда Гарячих, а після цього разом з іншим окупантом вивіз його тіло у поле…", — написав він.

Автор: Telegram/Анатолій Штірліц
  У ЛНР командир окупаційних війск вбив підлеглого
У ЛНР командир окупаційних війск вбив підлеглого

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політик розповів, що робити з власниками російських паспортів на Донбасі

У Telegram-каналі "Донбаський кейс" повідомили подробиці події.

"У 6-му окремому мотострілецькому полку НМ ЛНР сталася дика історія. Командир взводу побив до смерті гумовим кийком підлеглого, а потім його тіло було вивезено в поле. У цьому вбивці допомагав один з бійців. Щодо ситуації був у курсі начальник медичної служби — побитий помер не відразу, а наступного дня. Медик констатував смерть і він же згодом повідомив правоохоронцям про те, що в полі знаходиться труп військовослужбовця. Бійця звали Леонід Гарячих".

Також у публікації є кілька скріншотів із сепаратистських пабліків, що підтверджують смерть бойовика псевдореспубліки.

Через катастрофічну ситуацію з коронавірусною інфекцією повністю ізольоване від усієї так званої ЛНР місто на кордоні з РФ — Довжанськ (раніше Свердловськ).

Зараз ви читаєте новину «У ЛНР командир вбив бійця гумовим кийком і сховав тіло в полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути