пʼятниця, 01 червня 2018 07:14

У лікарні померли двоє поранених на Донбасі бійців ЗСУ

У лікарні померли двоє поранених на Донбасі бійців ЗСУ
У Дніпропетровській обласній лікарні імені Мечникова померли двоє військовослужбовців, які отримали поранення на Донбасі. Фото - Уніан

У Дніпропетровській обласній лікарні імені Мечникова померли двоє військовослужбовців, які отримали поранення на Донбасі. Це боєць 24 бригади 47-річний Юрій Довганик та боєць 92 бригади 34-річний Костянтин Гранов. Про це повідомила радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа у Facebook.

"Лікарі не змогли врятувати бійця 24 бригади 47-річного Юрія Довганика, який отримав осколкове поранення під час ворожого обстрілу 22 травня. Також через кульове поранення в голову від ворожого снайпера, отримане 27 травня, помер боєць 92 бригади 34-річний Костянтин Гранов. Поранення голови були несумісними з життям, лікарі боролися до останньої хвилини", - написала Губа, висловивши співчуття родинам і побратимам героїв та медичному песоналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях на колінах попрощалися із 23-річним бійцем

Загиблих на Донбасі 17 грудня 2017 року військових ЗСУ Тимофія Геніша та Андрія Сипавку поховали через півроку після загибелі.

Зараз ви читаєте новину «У лікарні померли двоє поранених на Донбасі бійців ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути