середа, 13 липня 2022 13:53

Спецтема: Війна Росії проти України

У Кремінній окупанти розстріляли партизанів – Гайдай

У Кремінній окупанти розстріляли партизанів – Гайдай
На Луганщини є партизани, але говорити про них небезпечно – Сергій Гайдай. Фото: ілюстративне, facebook.com/denisovaombudsman

У місті Кремінна Луганської області російські терористи розстріляли людей, які допомагали здавати ворога.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в телемарафоні "Єдині новини" 13 липня, передає Gazeta.ua.

Він зауважив, що на Луганщині є своєрідний "партизанський рух". Але розповідями про нього можна наразити людей на смертельну небезпеку.

"Скажу коротко: є люди, які нам допомагають. І на цьому зупинюсь. Бо ми маємо поганий приклад, коли у Кремінній розстрілювали людей після того, як там знищили певних окупантів", – сказав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни економлять на боєприпасах. На передню лінію кидають ДРГ – Гайдай

Рух спротиву "Жовта стрічка" розпочав безстрокову акцію протесту "Стоп референдум" на захоплених територіях України. Протестують проти псевдореферендуму про приєднання до Росії.

Мешканців тимчасово окупованих територій просять розповсюджувати листівку з написом "Референдуму не буде. А буде суд і буде Гаага". Російським загарбникам партизани анонсували "багато приємних сюрпризів".

Зараз ви читаєте новину «У Кремінній окупанти розстріляли партизанів – Гайдай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути