середа, 18 травня 2022 07:12

Спецтема: Війна Росії проти України

У двох областях окупанти накривають позиції ЗСУ артилерією - Генштаб

У двох областях окупанти накривають позиції ЗСУ артилерією - Генштаб
Артилерія російських загарбників. Фото: facebook.com/mod.mil.rus

У прикордонних населених пунктах Чернігівської та Сумської областей ворог продовжує артилерійські обстріли позицій українських військ.

Також окупанти б'ють по цивільній інфраструктурі там, повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 18 травня.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках підрозділи збройних сил Білорусі посилюють українсько-білоруський кордон в Брестській і Гомельській областях.
"Зберігається загроза завдання з території білорусі ракетних та авіаційних ударів по об'єктах нашої держави", - додали в Генштабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетний удар по Десні: назвали кількість загиблих

Противник продовжує утримувати у прикордонних районах Брянської та Курської областей РФ підрозділи збройних сил Росії. Усе для демонстрації присутності та сковування дій підрозділів Сил оборони України , за даними Генштабу.

"В окремих районах противник посилює систему протиповітряної оборони та інженерного обладнання позицій", - додало командування.

17 травня росіяни спробували прорвати кордон на Сумщині. Ворог уже другий день поспіль намагається прорвати кордон там, але безрезультатно. Прикордонники дали бій. Ситуація стабільна.

Зараз ви читаєте новину «У двох областях окупанти накривають позиції ЗСУ артилерією - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути