Ексклюзиви
неділя, 23 квітня 2017 17:02

У ДНР Захарченка назвали "агентом Києва"

У ДНР Захарченка назвали "агентом Києва"
У ДНР бойовики вважають свого ватажка агентом Києва

У самопроголошеній ДНР росте недовіра місцевого населення та бойовиків до керівника Олександра Захарченка.

Про це повідомляє видання Диалог.UA.

"Із того, що я чую останнім часом, на місці захера (Олександра Захарченка - ред.) я б шукав спосіб і місце для втечі. Ненависть до нього у лавах орків просто зашкалює. Від Плотницього ніхто ніколи нічого не очікував. Тому там невдоволеність. А тут - зневіра, що гірше у рази", - написав донеччанин у соцмережі.

"Що ж ви чекали від справжнього полковника? Заможне життя й світле майбутнє? Чи взятий Київ та Лондон на додаток?" - прокоментував користувач із ніком Злой Укроп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали лідера терористів, якого Росія прибере першим

"Чоловік нещодавно там був. Так місцеві говорять, що Захарченко - агент Києва і робить усе, щоб було якнайгірше. Для того робить, аби показати ДНР у поганому світлі", - написала донеччанка, яка зараз проживає на підконтрольній Україні території.

Нещодавно працівники телеканалу "Оплот ТВ" у невизнаній ДНР працівники збунтувалися проти Олександра Захарченка. Відмовилися виконувати розпорядження "міністерства інформації" невизнаної республіки й особисто Захарченка, доки їм не виплатять усю суму заборгованості.

Зараз ви читаєте новину «У ДНР Захарченка назвали "агентом Києва"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути