Ексклюзиви
вівторок, 23 квітня 2019 11:10

У ДНР продовжили заборону на вивезення борошна

У ДНР продовжили заборону на вивезення борошна
У листопаді і початку грудня ціни для населення в порівнянні з 2017 роком зросли на 30%. Фото: з відкритих джерел

На тимчасово окупованій території Донецької області продовжили обмеження на вивіз пшеничного борошна в Росію та інші країни.

Про це заявили у так званому Мінагропромі ДНР, передають "Новости Донбасса".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зрадника України ув'язнили на 8 років

Вирішили не виділяти квоти на вивіз пшеничного борошна всіх сортів суб'єктам господарювання найближчими 3 місяцями. Обмеження на вивезення борошна чинне з січня.

Наприкінці минулого року в Донецьку був дефіцит борошна. У листопаді та початку грудня ціни для населення порівняно з 2017 роком зросли на 30% – мінімальна різниця в ціні становила від 10 руб. і вище. Після цього ДНР закупила у сільгоспвиробників 2 тис. т зерна. Його пустили на виробництво борошна, частину якого почали продавати в супермаркетах із націнкою 5% – по 17-18 руб. за кг.

В окупованому російськими бойовиками Донецьку провели конкурс дизайнерського одягу. Переможці між собою розділили приз у сумі 528 тис. руб. Жителі захопленого міста обурилися побаченим і негативно відреагували на новину.

Зараз ви читаєте новину «У ДНР продовжили заборону на вивезення борошна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути