середа, 03 серпня 2016 12:31

У ДНР місцеві влаштували самосуд над бойовиками

У ДНР місцеві влаштували самосуд над бойовиками
Фото: novaukraina.org

У так званій ДНР місцеві помстилися за помилковий обстріл квартири і смерть їх родича. Вони наїхали вантажівкою на групу російських військових.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

1 серпня 2016 року в результаті помилкового обстрілу своєї території військовослужбовцями одного з артилерійських підрозділів 5 окремої мотострілкової бригади (Макіївка) 1 армійського корпусу (Донецьк) ЗС Росії, у власній квартирі загинув місцевий житель населеного пункту Ясинувата, його дружина отримала важкі поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛНР бояться польських найманців і солдатів НАТО

"Через небажання командування корпусу провести об'єктивне розслідування та виплатити грошові компенсації постраждалим, 2 серпня 2016 року їх родичі вчинили умисний наїзд вантажним автомобілем на групу військовослужбовців мінометної батареї 1 мотострілкового батальйону 5 окремої мотострілкової бригади, в результаті чого отримали травми заступник командира батареї Міляєв Олег Алтийович і навідник Муллахметов Рашид Максудович", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у зоні АТО українські військові ліквідували 4 бойовиків: 1 вбили, ще 3 поранили.

Зараз ви читаєте новину «У ДНР місцеві влаштували самосуд над бойовиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути