середа, 03 серпня 2016 11:56

У ЛНР бояться польських найманців і солдатів НАТО

У ЛНР бояться польських найманців і солдатів НАТО
Фото: slavanthro.mybb3.ru

У так званій ЛНР залякують місцевих жителів та бойовиків "польськими найманцями" та солдатами НАТО, які нібито служать в українській армії.

Про це повідомляє у Facebook керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"У ЛНР триває істерія з приводу "солдат НАТО в складі українських військ". По розісланому МГБ ЛНР орієнтуванню (відомості нібито здобуті "військовою розвідкою" терористів від "джерел в ЗСУ"), в населеному пункті Валуйське (район Станиці Луганської) велика група "польських найманців" здійснює масові акти мародерства, грабуючи місцеве населення. Також, згідно з даними "розвідки" бойовиків, "польські найманці" під загрозою застосування зброї нібито змушують місцевих жителів висловлювати неприємні (із застосуванням ненормативної лексики) оцінки на адресу Путіна, фіксуючи ці висловлювання за допомогою відеозйомки", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики пограбували магазин на Луганщині

Також, згідно з даними МГБ ЛНР, очікують "закидання" в райони, контрольовані ЛНР, близько 600 "диверсантів з батальйону імені Іси Мунаева" сил АТО.

"Ніби ці диверсанти пройшли підготовку на базі НГУ під Києвом під керівництвом "інструкторів НАТО", і будуть виконувати завдання з ліквідації керівництва ЛНР, руйнування інфраструктури та виведення з ладу системи управління "2-го АК" перед майбутнім "широкомасштабним наступом українських військ", - зазначив Тимчук.

Нагадаємо, минулої доби під Донецьком бойовики обстріляли сили АТО з танків.

Зараз ви читаєте новину «У ЛНР бояться польських найманців і солдатів НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути