субота, 28 жовтня 2017 16:44

Турчинов зробив заяву про Донбас і Крим

Турчинов зробив заяву про  Донбас і Крим
Фото: 112

Олександр Турчинов під час візиту до зони АТО заявив, що незабаром Донецьк, Луганськ та Крим будуть звільнені. На цих територіях гратимуть святкові оркестри.

Про це повідомили у прес-службі секретаря РНБО, пише "24 канал".

"Я переконаний, що такий класний оркестр, який має Держслужба транспорту, буде грати у звільненому Луганську, буде грати у звільненому Донецьку, і в Криму, прийде час", - сказав Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Росію мають їздити тільки розвідники - Турчинов

Такі сподівання висловив політик під час відкриття мосту через річку Сіверський Донець у Рубіжному Луганської області. Міст відбудував 19-й окремий мостовий загін Держспецслужби транспорту.

Політичний експерт Андрій Піонтковський вважає, що Росія провалилася у спробі зробити Україну частиною "русского мира". Тому Путін не піде на ескалацію конфлікту на Донбасі, бо зараз зайнятий майбутніми виборами в Росії.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов зробив заяву про Донбас і Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути