вівторок, 10 жовтня 2017 15:23

В Росію мають їздити тільки розвідники - Турчинов

В Росію мають їздити тільки розвідники - Турчинов
Секретар Ради національної безпеки й оборони Олександр Турчинов вважає, що їздити до Росії доцільно лише розвідникам. Фото: УНІАН

Секретар Ради національної безпеки й оборони Олександр Турчинов вважає, що їздити до Росії доцільно лише розвідникам. Про це він сказав журналістам, повідомляє "Українська правда".

"Ви знаєте, коли країна буде визнана агресором, то туди можуть їздити тільки розвідники. Так чи ні? Коли він розвідник, ми знайдемо, як його туди переправити", - пояснив він.

"На превеликий жаль, у нас активно працює "п'ята колона", яка активно працює на дестабілізацію в країні, яка координується і фінансується російськими спецслужбами. В тому числі… це стосується і суто терористичних актів, які готуються в Російській Федерації спецслужбами і реалізуються на українській території", – заявив Турчинов.

"Безумовно, після визнання країни агресором – ну, їздити до країни-агресора, я вважаю, можуть тільки люди, які виконують специфічні функції", – додав секретар РНБО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборона виїзду в Росію: кого з українців чекають обмеження

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «В Росію мають їздити тільки розвідники - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути