Ексклюзиви
понеділок, 22 квітня 2019 15:12

Терористи ЛНР передали українській стороні 60 засуджених
9

Фото: Facebook/Людмила Денісова

У місті Щастя на Луганщині українським представникам передали 60 громадян України, які перебували в пенітенціарних установах Луганської області та на момент окупації Донбасу були затримані або відбували покарання за скоєні злочини.

"Це стало можливим завдяки проведеним перемовинам", - про це написала Уповноважена ВР з прав людини Людмила Денісова у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українських моряків звільнятимуть через Міжнародний трибунал

За період з грудня 2018-го до квітня 2019 року з окупованої частини Луганської області перемістили 195 українців. З них 34 особи вже звільнені.

"Я готова забрати усіх громадян України, хто бажає переміститися на контрольовану Урядом України територію для продовження відбування покарання", - додала Денісова.

Суд в анексованому Криму, підконтрольний Кремлю, взяв під варту 5 затриманих під час обшуків кримських татар. Напередодні російські силовики прийшли з обшуками до понад 20 домівок кримчан.

Зараз ви читаєте новину «Терористи ЛНР передали українській стороні 60 засуджених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути