понеділок, 23 жовтня 2017 16:28

Терорист Бородай розповів про участь Ахметова у фінансуванні бойовиків

Терорист Бородай розповів про участь Ахметова у фінансуванні бойовиків
Олександр Бородай: "Він мені від Ріната теж намагався привезти конкретно при свідках валізу з 500 тисячами доларів". Фото: news.bigmir.net

Екс-ватажок російських найманців Олександр Бородай розповів, що бізнесмен Рінат Ахметов через посередника Олександра Ходаковського пропонував йому півмільйона доларів.

Про це він сказав в інтерв'ю одному з російських видань. Інформує сайт Остров.

За словами Бородая, Олександр Ходаковський, який створив терористичний батальйон "Схід", "просто конкретно сидів на грошах Ахметова". На його думку, Ахметову Ходаковський був потрібен, поки у того булу "сила" у вигляді батальйону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпад Росії прискорить повернення Криму і Донбасу

"Було Спеціальне завдання, одним з його окремих пунктів було нівелювання впливу Ріната Ахметова - господаря тодішньої Донецької області, а й "донецької народної республіки". Це Було невигідно пану Ходаковському. У нього був реальний мотив, щоб цього не допустити. Тому що він сидів на фінансуванні Ріната Ахметова. Свого часу він мені від Ріната теж намагався привезти конкретно при свідках валізу з 500 тисячами доларів. Я повернув цю валізу Ходаковському, і він, нібито, витратив його на фінансування батальйону "Схід". Він просто конкретно сидів на грошах Ахметова", - розповів Бородай.

Нагадаємо, в суботу повідомили про відставку "генпрокурора ЛНР" Заура Ісмаїлова. Нести доблесну місію в.о. "генпрокурора" призначили "першого заступника міністра МВС" Віталія Подоброго.

Зараз ви читаєте новину «Терорист Бородай розповів про участь Ахметова у фінансуванні бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути