понеділок, 23 жовтня 2017 13:09

Розпад Росії прискорить повернення Криму і Донбасу

Розпад Росії прискорить повернення Криму і Донбасу
Дмитро Чекалкін: "Російська ядерна зброя створює серйозну небезпеку". Фото: ДЖ Company

Розпад Росії, внаслідок посилення сепаратистських рухів, може посприяти поверненню окупованого Криму і Донбасу під контроль України.

Таку думку висловив колишній український дипломат і військовий перекладач, автор гумористичних програм Дмитро Чекалкін. Про це інформує "Апостроф".

"Тут повинен бути, мені здається, процес, пов'язаний, так чи інакше, з подальшим розпадом Російської Федерації. Оскільки поки вони вкидають в топку сотні мільйонів доларів, як переконати, що Росія – ворог, людей, яких вони фінансують, яким вони конвої гумдопомоги привозять? Плюс промивання мізків", - сказав Чекалкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЛНР кадрові зміни: у відставку пішов "геншашличний"

За словами експерта, в даній ситуації російська ядерна зброя створює серйозну небезпеку. В свою чергу, це ускладнює проведення переговорів з РФ.

Нагадаємо, серед населення тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей продовжують зростати проукраїнські настрої. Про це повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

Зараз ви читаєте новину «Розпад Росії прискорить повернення Криму і Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути