понеділок, 18 серпня 2014 00:36

Танки на городах, люди в підвалах: на Луганщині продовжує гинути мирне населення

Танки на городах, люди в підвалах: на Луганщині продовжує гинути мирне населення
Фото: inforesist.org

У Кам'янобрідському районі на Луганщині за минулу добу загинули мінімум троє людей, в селі Розкішному за останні дні - десять мешканців.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомила журналіст Алена Кочетова.

"Нам відомо про трьох жителів Кам'янобрідського району - це два пенсіонери і один молодий хлопець, який помер від осколкового поранення у легенях", - розповіла представник ЗМІ.

За її словами, бойовики розганяють місця скупчення людей, де городяни намагаються додзвонитися родичам, набрати води або придбати хліба.

Кочетова уточнила, що дуже складна ситуація продовжує зберігатися в східній частині Луганська, де обстріли практично не припиняються.

"Бойові дії тут вщухають всього на кілька годин під ранок, але вже після 09.00 поновлюються з новою силою", - підкреслила вона.

Крім того, за даними журналіста, складною залишається обстановка в довколишніх біля Луганська селах Розкішне і Хрящувате.

"В Хрящуватому багато загиблих громадян, зруйновані будинки. Місцеві жителі кажуть, що танки їздять по городах", - заявила кореспондент.

Разом з тим, за її словами, в Розкішному всього за кілька днів обстрілів загинули 10 мирних громадян.

"Майже увесь час місцеві жителі проводять в підвалах", - резюмувала Кочетова.

Зараз ви читаєте новину «Танки на городах, люди в підвалах: на Луганщині продовжує гинути мирне населення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути