Ексклюзиви
вівторок, 18 липня 2017 13:57

Створенням Малоросії бойовики блокують Мінські угоди - Марчук

Створенням Малоросії бойовики блокують Мінські угоди - Марчук
Євген Марчук. Фото uacrisis.org

Представник України в переговорній групі по врегулюванню конфлікту в Донбасі прокоментував заяву ватажка терористів про створення нової країни Малоросії.

Про це повідомив в ефірі 112 каналу представник України в переговорній групі по врегулюванню конфлікту в Донбасі Євген Марчук.

"Завтра засідання у Мінську, а сьогодні видали заяву Захарченко, яка блокує взагалі переговорний процес. Після всіх невдач Росії і з Європою, і з Сполученими Штатами, і після Франції, Брюсселя - коротше кажучи, всі надії Росії, що їй вдасться взяти під контроль, в крайньому випадку, знайти контакт з США і Францією, втрачені", - зазначив Марчук.

За його словами, мінський переговорний процес знаходиться в глухому куті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛНР і ДНР об'єдналось в Малоросію.

Марчук вважає, що саме ці невдачі Росії стали причиною сьогоднішньої заяви Захарченко, щоб відвернути увагу "не просто від обговорення важливих проблем, а взагалі заблокувати переговорний процес".

Луганська народна республіка не направляла офіційних делегатів до Донецька для участі у засіданні представників регіонів України. ЛНР не хоче в Малоросію, бо їй не пропонували створити нову державу.

Зараз ви читаєте новину «Створенням Малоросії бойовики блокують Мінські угоди - Марчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути