вівторок, 18 липня 2017 13:52

Бойовики із ЛНР відхрестились від ідеї Захарченка

Бойовики із ЛНР відхрестились від ідеї Захарченка
Керівництво ЛНР не знали про Малоросію. Фото rbc.ua

Голова Народної ради самопроголошеної Луганської народної республіки Володимир Дегтяренко заявив, що ДНР не погоджувала з ними питання про створення Малоросії.

Про це повідомив Луганський інформаційний центр.

"Луганська народна республіка не направляла офіційних делегатів до Донецька для участі у засіданні представників регіонів України. Більше того, ми навіть не були поінформовані про намір провести цей захід. З нами це питання не узгоджували", - сказав Дегтяренко.

"На цей момент доцільність такого кроку викликає великі сумніви, адже на сьогодні альтернативи Мінським угодам немає. Загалом ЛНР готова обговорити питання створення Малоросії, але поки що їм така пропозиція не надходила".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛНР і ДНР стали Малоросією

Глава ДНР Олександр Захарченко оголосив про створення нової держави - Малоросії. Її столиця буде в Донецьку. Бойовик пообіцяв звільнити всю Україну і не виключив збройної агресії.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики із ЛНР відхрестились від ідеї Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути