вівторок, 03 травня 2022 08:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Штурмують цілодобово: Гайдай розповів про ситуацію на Луганщині
4

Фото: t.me/luhanskaVTSA

Упродовж 2 травня окупанти 25 разів відкривали вогонь по житлових масивах Луганщини. Найбільше - по Сіверськодонецьку, Рубіжному, Попасній, Гірській громаді,

Інформацію про постраждалих перевіряють, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Тelegram.

"П'ять будинків росіяни пошкодили в Сіверськодонецьку, в Гірській громаді - щонайменше 12. Однак ми не знаємо, скільки точно на цю хвилину. Бо росіяни штурмують населені пункти громади цілодобово. Згоріли 10 будинків в Оріховому, ще два - в Золотому", - написав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія може захопити Сіверськодонецьк за маріупольським сценарієм. Звідти перекидає сили - Гайдай

Зазначив, що Сіверськодонецьк за добу витримав вісім артилерійських обстрілів росіян.

"Ще минулої ночі пошкоджень зазнали три будинки в старих районах міста. Вже вдень зайнялося складське приміщення та сталося влучання ще у дві багатоповерхівки. В одній із квартир снаряд не розірвався. Його знешкодили піротехніки. З-під обстрілів та завалів врятовано трьох людей", - додав він.

2 травня на території Донецької та Луганської областей воїни Збройних сил України відбили 12 атак ворога. Також знищили шість танків, п'ять артилерійських систем, 22 одиниці бойової броньованої та вісім - автомобільної техніки противника.

Зараз ви читаєте новину «Штурмують цілодобово: Гайдай розповів про ситуацію на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути