Ексклюзиви
вівторок, 10 травня 2022 09:46

Спецтема: Війна Росії проти України

"Стримуємо велику кількість ворога" - Гайдай назвав Луганщину другим Маріуполем

"Стримуємо велику кількість ворога" - Гайдай назвав Луганщину другим Маріуполем
На Луганщині стримують велику навалу ворога. Фото: t.me/luhanskaVTSA

Луганська область є таким же форпостом, як і Маріуполь на Донеччині, заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

У регіоні українські захисники стримують велику навалу російських загарбників. Про це він розповів в ефірі одного з телеканалів.

Завдяки цьому, за його словами, є змога покращити ситуацію на флангах і не дати окупантам зробити кільце. Він зазначив, що час - на руку нашим воїнам, адже він дає змогу дочекатися на зброю, яку передасть Захід.

Гайдай підкреслив, що українські захисники не дають пройти ворогу далі Луганщини. Крім того, вони можуть звільнити деякі населені пункти й піти в контрнаступ. Однак зауважив, що необхідно отримати не перемогу в окремих територій, а перемогти у війні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готується військова операція з деблокади Маріуполя - екскомандир "Азову"

"Нам треба виграти війну. Що довше ми протримаємося, то більше наші бригади будуть забезпечені хорошим далекобійним озброєнням. І, відповідно, потім шансів російській армії ми не дамо", - наголосив він.

Евакуація мирних жителів із Луганської області відновиться після зачистки Білогорівки. Територію селища зачищають після того, як туди через понтонну переправу зайшли російські загарбники.

Зараз ви читаєте новину «"Стримуємо велику кількість ворога" - Гайдай назвав Луганщину другим Маріуполем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути