Ексклюзиви
неділя, 17 травня 2020 21:29

Стрілянина на Донбасі: поранений військовий ЗСУ

Стрілянина на Донбасі: поранений військовий ЗСУ
Поранений військовий ЗСУ. Фото: Уніан

З початку доби бойовики чотири рази обстріляли українські позиції, внаслідок чого поранення отримав один військовослужбовець.

"Сьогодні збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, БпЛА, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Українські захисники для припинення ворожих обстрілів активно використовували чергові вогневі засоби. Окупаційні підрозділи, відчувши на собі рішучість дій українських воїнів, відмовились від подальшої активності", — сказано у повідомленні пресцентру ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Авдіївки противник двічі вів вогонь по наших позиціях з мінометів 82-го калібру, випустивши 22 міни, а також автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

"Поблизу населеного пункту Водяне ворог застосовував БпЛА для скидання пострілів ВОГ-17, а оборонців Славного обстріляв з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", — додається у повідомленні.

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

На усі зухвалі дії російських найманців наші воїни відповідали прицільним вогнем з наявних вогневих засобів по опорних пунктах противника. Зберігаючи контроль над обстановкою, українські військовослужбовці припинили ворожу активність. Втрати противника уточнюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі ліквідували терориста

Нагадаємо, минулої доби збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого поранення отримав військовослужбовець.

Зараз ви читаєте новину «Стрілянина на Донбасі: поранений військовий ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути