Ексклюзиви
пʼятниця, 03 липня 2020 12:34

Стріляли по українцях, підірвалися самі: окупанти зазнали втрат під час навчальних стрільб

Стріляли по українцях, підірвалися самі: окупанти зазнали втрат під час навчальних стрільб
Троє окупантів загинули, двоє поранено під час навчальних стрільб. Фото: reuters.com

За уточненими даними розвідки, в районі населеного пункту Жолобок на окупованій Луганщині загинули 3 та зазнали поранень 2 працівників батальйону патрульної служби так званого МВС ЛНР.

Як повідомляє пресслужба ООС, інцидент відбувся в ході занять із бойової підготовки під час виконання практичних вправ стрільб, при цьому вогонь вівся по позиціях захисників України.

"Внаслідок грубого порушення заходів безпеки під час експлуатації озброєння і військової техніки та слабку навченість особового складу розрахунок одного з мінометів калібру 82 міліметри здійснив подвійне заряджання, внаслідок чого відбувся розрив міномету та загибель і травмування бойовиків", - говориться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армійські корпуси РФ на Донбасі порівняли з арміями Європи

Бійці ВСУ на Донбасі, в районі Авдіївської промки, ліквідували ще одного проросійського бойовика - Юрія "Января" Морозова.

Зараз ви читаєте новину «Стріляли по українцях, підірвалися самі: окупанти зазнали втрат під час навчальних стрільб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути