пʼятниця, 25 червня 2021 01:12

Стіна на Донбасі. Питання можуть винести на референдум

Стіна на Донбасі. Питання можуть винести на референдум
"Стіна" на Донбасі – це повне розірвання відносин. Фото: dpsu.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський не виключає винесення на референдум питання про відмежування "стіною" від ОРДЛО. За словами президента "стіна" на Донбасі – це повне розірвання відносин з тимчасово окупованою територією у тому чи іншому вигляді.

"Стіна – це ж не просто слова. Стіна – в усіх відносинах, комунікаціях. Що робити з людьми, які там за нас – не платити пенсію? Що робити з підприємствами Донбасу – не постачати їм воду? Тоді не буде отримувати воду Маріуполь", - заявив глава держави у ефірі програми "VIP з Наталією Мосейчук" на телеканалі "1+1".

"Я вважаю, що цей план може бути, але рішення про запуск цього плану має ухвалювати народ України. Коли я говорив, що для нас дуже важливо вміти висловлювати свою думку і рішення. Якщо у нас не вийде будь-яких альтернативних домовленостей зі Сполученими Штатами, Росією і паралельно Нормандський формат - буде він працювати чи ні – якщо все це не вдасться, то за стіну буде голосувати народ України", - наголосив він.

"Про Донбас і стіну, якщо не дай Боже, ми дійдемо до цього...Це буде одне із гучних і складних питань..…Дійсно зрозуміло, що це на багато років", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На проєкт "Стіна" з початку року витратили майже 100 млн грн

Раніше Зеленський заявив, що Російська Федерація відпрацьовує варіанти можливого захоплення Києва, Одеси, Харкова.

Зараз ви читаєте новину «Стіна на Донбасі. Питання можуть винести на референдум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути