вівторок, 30 червня 2020 17:56

Стало відомо, скільки жителів окупованої Донеччини складали ЗНО з української мови

Стало відомо, скільки жителів окупованої Донеччини складали ЗНО з української мови
ЗНО з української мови здавав 121 житель окупованої Донеччини. Фото: dn.gov.ua

У зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови та літератури взяв участь 121 житель тимчасової окупованій території Донецької області.

Як повідомили на сайті глави Донецької облдержадміністрації, всього в області на ЗНО прийшли 11 597 осіб - 72,8% числа зареєстрованих.

Оцінювання відбувалося в 72 підготовлених пунктах у Бахмуті, Волновасі, Добропілля, Костянтинівці, Краматорську, Кураховому, Маріуполі, Покровському, Селидовому та Слов'янську з дотриманням карантинних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти з тимчасово окупованих територій не проходитимуть обсервацію

459 жителів непідконтрольною території Донецької області - 89% загального числа охочих взяти участь у першій сесії ЗНО - не змогли перетнути лінію розмежування.

Раніше президент Володимир Зеленський запропонував Верховній Раді дозволити вступ для абітурієнтів з ОРДЛО в усі українські вузи без ЗНО.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, скільки жителів окупованої Донеччини складали ЗНО з української мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути