Ексклюзиви
четвер, 21 січня 2021 15:07

Стало відомо, кого окупанти залучили до переговорів ТКГ

Стало відомо, кого окупанти залучили до переговорів ТКГ
Окуповані райони Луганської області нібито представляють місцева кандидатка історичних наук, доцентка Оксана Дибас, а також працівник телебачення Юрій Барбашов. Фото: president.gov.ua

Окупаційна влада Донбасу залучила до переговорів ТКГ так званих громадських діячів.

Цього тижня 4 особи взяли участь у зустрічі політичної підгрупи, передає "РБК-Україна" із посиланням на сепаратистські ЗМІ.

Окуповані райони Донецької області представляють колишній заступник міністра з надзвичайних ситуацій України Владислав Теличко, а також блогерка Мая Пирогова. Їх основним завданням називають "трансляцію думки громадськості" на непідконтрольних територіях.

Теличко був заступником голови Харківської ОДА, консультантом в адміністрації президента України, працівником апарату ВР, а з 2008-го по березень 2014 року працював заступником міністра МНС України. З початком російської агресії повернувся до Донецька. Маю Пирогову називають "блогеркою, яка активно брала участь у створенні ДНР".

Окуповані райони Луганської області нібито представляють місцева кандидатка історичних наук, доцентка Оксана Дибас, а також працівник телебачення Юрій Барбашов. Про нього повідомляють, що він виїхав із Миколаєва 2014-го після "погроз розправи" за участь в антиукраїнських протестах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ "спіймала" російського найманця

Окупаційна влада хоче провести новий "референдум" на Донбасі. Її представники нібито запропонували членам Ради безпеки ООН задіяти міжнародно визнані механізми.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, кого окупанти залучили до переговорів ТКГ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути