пʼятниця, 24 березня 2017 07:43

Штаб АТО: противник здійснив 94 обстріли за добу, троє військових поранені

Штаб АТО: противник здійснив 94 обстріли за добу, троє військових поранені
Ситуація в районі проведення АТО ускладнюється Фото - slovoidilo.ua

За минулу добу в зоні АТО зафіксовано 94 обстріли з боку бойовиків. Поранені троє українських військовослужбовців. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

Російсько-окупаційні війська обстрілювали українських захисників зброї калібром понад 100мм. Вогневі контакти відбувалися уздовж всієї лінії розмежування.

У Донецькій області гарячими точками стали Авдіївка і шахта Бутівка, там бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем, мінометів калібру 82 мм та 120 мм. Крім того, ствольну артилерію калібру 122 мм окупанти застосували українською позиціях під Зайцевим, а поблизу Новгородського українських бійців обстрілював снайпер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мій ресторан віджали й подавали там "печінку хохла" - художник розповів, як живе окупована Горлівка

На маріупольському напрямку найбільш напружена ситуація склалася в Широкіно. По позиціях українських морських піхотинців бойовики вів вогонь з гранатометів, зенітної установки, мінометів калібру 120 мм, танка, реактивних систем залпового вогню "Град-П". По зицію під Маринкою потрапили під обстріл з танка, мінометів калібру 120 мм і 82 мм. Поблизу Красногорівки ворог застосував міномети калібру 120 мм та артиллерийске системи калібру 122 мм. Крім того, бойовики стріляли з великокаліберних кулеметів і гранатометів поблизу Водяного та Новотроїцького.

У Луганській області з мінометів калібру 120 мм і великокаліберних кулеметів вівся вогонь по українських позиціях в Новозвановке, а з гранатометів різних систем і кулеметів - по позиціях поблизу Кримського, Попасній і Новотошковки.

Щоб знизити вогневу активність супротивника, українські воїни неодноразово відкривали вогонь у відповідь.

Як повідомлялося, до вечора минулого дня окупанти 43 рази відкривали вогонь в напрямку захисників України.

Зараз ви читаєте новину «Штаб АТО: противник здійснив 94 обстріли за добу, троє військових поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути