середа, 11 жовтня 2017 11:13

Штаб АТО підтвердив дезертирство військового до Росії

Штаб АТО підтвердив дезертирство військового до Росії
Військовий дезертував до Росії. Фото twitter.com

Український військовий втік до Росії. Штаб АТО підтвердив інформації про затримання російськими прикордонниками українського громадянина, який перейшов кордон на луганському напрямку і назвався військовослужбовцем Збройних сил України.

Про це повідомляє "Лівий берег".

"Попередньо встановлено, що 6 жовтня військовослужбовець одного з підрозділів, що зараз дислокується в районі проведення АТО, самовільно залишив місце служби і зник у невідомому напрямку. Військова служба правопорядку проводить службову перевірку за фактом самовільного залишення військової частини військовослужбовцем. А також вживаються заходи для розшуку і з'ясування місцезнаходження цього військовослужбовця", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі дезертирів розстрілюють на місці.

Прикордонного управління ФСБ у Бєлгородській і Воронезькій областях РФ 9 жовтня заявило, що російські прикордонники затримали за порушення кордону на луганському напрямку, імовірно, військовослужбовця української армії.

Зараз ви читаєте новину «Штаб АТО підтвердив дезертирство військового до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути