Ексклюзиви
неділя, 18 грудня 2022 06:16

Шойгу "проінспектував" окупаційні війська на передовій в Україні

Шойгу "проінспектував" окупаційні війська на передовій в Україні
Міністр оборони Росії Сергій Шойгу на гелікоптері "проінспектував" війська РФ в Україні. Фото: t.me/mod_russia

Міністерство оборони Російської Федерації заявило, що голова відомства Сергій Шойгу проінспектував російські війська, які беруть участь у війні в Україні.

Шойгу зняли на відео у військовому гелікоптері. Відповідний ролик поширила пресслужба міноборони РФ вранці 18 грудня.

На відео можна побачити кадри з повітря порожніх ділянок землі.

"Глава російського військового відомства облетів райони дислокації військ і перевірив передові позиції російських підрозділів у зоні проведення спеціальної військової операції", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США намагалися перешкодити Україні ліквідувати начальника Генштабу РФ – ЗМІ розкрили подробиці

Також зазначається, що Шойгу спілкувався з військами "на передовій" та "на командному пункті", де заслухав доповіді командувачів "про поточну обстановку та дії російських військ на операційних напрямках".

У міноборони РФ додали, що особливу увагу під час заслуховування командирів Шойгу звернув "на організацію всебічного забезпечення військ, умов розміщення особового складу в польових умовах, а також роботу медичних і тилових підрозділів".

Ця заява була зроблена наступного дня після того, як російський диктатор Володимир Путін побував в об'єднаному штабі, звідки відбувається контроль за так званою "спецоперацією" в Україні, а також провів зустріч із вищим керівництвом країни, у тому числі з Шойгу, щоб отримати пропозиції про те, як, на їхню думку, має продовжуватися військова кампанія РФ проти України.

Зараз ви читаєте новину «Шойгу "проінспектував" окупаційні війська на передовій в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути