середа, 26 травня 2021 08:43

Снайпер окупантів підстрелив воїна ЗСУ

Снайпер окупантів підстрелив воїна ЗСУ
Окупанти вели вогонь зі снайперської зброї неподалік Авдіївки. Фото: facebook.com/pressjfo.news

За минулу добу, 25 травня, українські позиції на Донбасі вісім разів обстрілювали проросійські бойовики.

Унаслідок ворожого снайперського вогню сьогодні постраждав один український військовослужбовець, пише командування операції Об'єднаних сил у Facebook. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу та доправили до лікувального закладу.

"Біля Водяного збройні формування РФ тричі застосували у бік наших позицій автоматичні станкові та ручні протитанкові гранатомети, а також стрілецьку зброю. У районі Світлодарська та Золотого російські найманці відкривали вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У напрямку наших позицій, біля селища Березове був помічений ворожий безпілотний літальний апарат із перетином лінії розмежування. Українські захисники зі стрілецької зброї збили БПЛА окупантів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, неподалік Новомихайлівки окупанти гатили з протитанкових гармат та стрілецької зброї. А поблизу Новогородського здійснили обстріл із мінометів 82-го калібру. На всі обстріли українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Станом на ранок 26 травня з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано два порушення режиму припинення вогню. Окупанти вели вогонь зі снайперської зброї неподалік Авдіївки. Біля Павлополя російські найманці вели вогонь у бік наших позицій зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали наслідки обстрілу Північного російськими ракетами

Російські окупанти обстріляли мирних жителів селища Північне на Донеччині з протитанкового ракетного комплексу. ПТРК "Фагот" випустив дві ракети.




Зараз ви читаєте новину «Снайпер окупантів підстрелив воїна ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути