Ексклюзиви
пʼятниця, 11 вересня 2020 12:33

Снайпер бойовиків потрапив на відео військових ЗСУ

Снайпер бойовиків потрапив на відео військових ЗСУ
Воїни ЗСУ зняли переміщення ворожого снайпера. Фото: mil.ru

Воїни ЗСУ зняли переміщення ворожого снайпера поблизу селища Зайцеве на Донбасі, що заборонено умовами перемир'я.

Бійці 24-й ОМБр імені короля Данила наголосили, що поки бойовики безпідставно звинувачують ЗСУ в облаштуванні нових позицій в районі Шумів, наші армійці фіксують реальні факти порушення режиму тиші з боку окупантів.

"Ішли двоє чоловіків якраз. На новий бліндаж, де вони зробили. Якщо автомат - автомат же можна побачити. А то саме снайперська гвинтівка", - розповів один із українських воїнів, який несе службу під Зайцевим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти тричі за добу порушили режим тиші

Однак вихід снайперів терористів на позиції - це далеко не єдине порушення, яке фіксують українські армійці. Режим тиші противник активно використовує і для відновлення старих та будівництва нових укріплень.

При цьому вороги копають свої траншеї, зовсім не ховаючись, і навіть демонстративно. До того ж, через їхні будівельні роботи поблизу позицій ЗСУ постійно спалахують пожежі.

1 тис. порушень тиші від початку всеосяжного перемир'я на Донбасі 27 липня нарахувала Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ. Зокрема зафіксували 173 вибухи, 2 невизначені боєприпаси, що пролетіли, 13 освітлювальних ракет та 812 черг і пострілів.

Зараз ви читаєте новину «Снайпер бойовиків потрапив на відео військових ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути