вівторок, 23 травня 2017 10:54

"Схрещування правди і кремлівської пропаганди, щоб усім догодити, не проходить" - Тимчук жорстко про ОБСЄ

"Схрещування правди і кремлівської пропаганди, щоб усім догодити, не проходить" - Тимчук жорстко про ОБСЄ
"Схрещування правди і кремлівської пропаганди, щоб всім догодити, не проходить" - Тимчук жорстоко про ОБСЄ

Народний депутат України Дмитро Тимчук зажадав від ОБСЄ принципової об'єктивності в моніторингу на Донбасі, а не простих констатацій того, що в зоні АТО "стріляють".

Відповідне звернення до представників організації Тимчук опублікував у Facebook.

Нардеп розкритикував заступника голови СММ ОБСЄ в Україні Олександра Хуга, який заявив, що "обидві сторони порушують режим припинення вогню і не виконують до кінця свої обіцянки за Мінськими угодами".

"Хуг не уточнює, яка із цих сторін починає обстріл і збройні провокації, а хто лише змушений відповідати на них. У результаті, як випливає з його слів, відповідальність за зрив Мінська не лише на Москві і терористах, а й на Києві, і на ЛНР та ДНР. Наші західні партнери теж не вникають у деталі - вони слухають Хуга і роблять відповідні висновки", - зазначає Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місія ОБСЄ зафіксувала 1230 вибухів на Донбасі

За його словами, у СММ ОБСЄ однобоко і спрощено розуміють свої функції, звалюючи половину провини на жертву зовнішньої агресії.

"Ні, Хуг, варіант схрещування правди і кремлівської пропаганди, щоб усім догодити, не проходить. Вибирайте щось одне", - резюмував Тимчук.

Бойовики ДНР не дали проїхати місії ОБСЄ. Про це йдеться у звіті місії. Інцидент стався поблизу села Безіменне. Спостерігачів зупинили п'ятеро бойовиків купою каміння на дорозі.

Зараз ви читаєте новину «"Схрещування правди і кремлівської пропаганди, щоб усім догодити, не проходить" - Тимчук жорстко про ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути