Ексклюзиви
середа, 26 лютого 2020 16:52

Скільки українців проти силового встановлення миру на Донбасі

Скільки українців проти силового встановлення миру на Донбасі
За те, щоб території, окуповані ДНР і ЛНР, повернулися до складу України на тих же умовах, що були раніше, виступили 54,2% опитаних. Фото: glavcom.ua

Встановлення миру на Донбасі шляхом відновлення військовою силою контролю України над територіями ДНР і ЛНР підтримують лише 20% громадян. Проти цього виступають 56% опитаних, йдеться в результатах дослідження, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різко зростає кількість українців, незадоволених роботою Зеленського

Разом із тим лише 13% підтримали би відокремлення територій, зайнятих ДНР і ЛНР, від України. Проти відокремлення виступили 65,5%. Щодо визнання анексованого Криму російською територією в обмін на звільнення Донбасу, то лише 10% підтримали би таку пропозицію. Не підтримали б - 70%.

У два з половиною рази зросла кількість громадян, які вважають нинішню владу гіршою за попередню. Гіршою за попередню нову владу вважає у два з половиною рази більше українців, ніж це було в жовтні 2019 р.

Зараз ви читаєте новину «Скільки українців проти силового встановлення миру на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути