середа, 12 серпня 2020 16:29

Скільки окупантів на Донбасі загинуло з початку перемир'я

Скільки окупантів на Донбасі загинуло з початку перемир'я
У підрозділах окупаційних військ РФ не припиняються самогубства та дезертирство. Фото: tsn.ua

З початку запровадження режиму припинення вогню на Донбасі російські окупаційні війська з різних причин втратили 9 осіб загиблими та 15 пораненими.

Російські найманці гинуть через необережне поводження зі зброєю, ДТП, підривання на невідомих вибухових пристроях на своїх позиціях, повідомили у штабі ООС, посилаючись на дані розвідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики тренують артилеристів бити по Україні

"У підрозділах окупаційних військ РФ дуже низький морально-психологічний стан. Не припиняються самогубства та дезертирство особового складу, вживання алкоголю та наркотиків", - сказано в повідомленні.

Командування Об'єднаних сил наголосило, що українські воїни дотримуються повного і всеосяжного режиму припинення вогню. Та в разі загрози життю та здоров'ю наших воїнів завжди готові дати відсіч.

27 липня на Донбасі почав діяти режим повного і всеосяжного припинення вогню, проте бойовики продовжують періодично його порушувати.

11 серпня зафіксували 2 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань РФ.

Зараз ви читаєте новину «Скільки окупантів на Донбасі загинуло з початку перемир'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути