пʼятниця, 07 серпня 2020 16:27

Бойовики тренують артилеристів бити по Україні

Бойовики тренують артилеристів бити по Україні
Розвідка повідомляє про дії бойовиків. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Терористи використовують режим припинення вогню для відпрацювання ударів по об'єктах на підконтрольній Україні території.

Відбувається підготовка артилерійських частин, заявив на брифінгу спікер Міністерства оборони полковник Дмитро Гуцуляк, передає "РБК-Україна".

Окупанти займаються підготовкою для підвищення боєздатності своїх підрозділів. Цього тижня вони провели штабні тренування з управління військами, тактичні навчання з артилерійськими підрозділами, двосторонні ротні тактичні навчання, збори зі снайперами і розвідниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський прибув на Донбас проконтролювати перемир'я

"Водночас, за інформацією ГУР Міноборони України, для тренування чергових артилерійських розрахунків цілями визначалися об'єкти, які знаходяться на підконтрольній Україні території в Донецькій і Луганській областях", - йдеться в повідомленні.

6 серпня на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано. Про це йдеться в ранковому зведенні Штабу операції Об'єднаних сил станом на 07:00 7 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики тренують артилеристів бити по Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути