Ексклюзиви
субота, 22 грудня 2018 18:30

Скільки бронетехніки отримала українська армія за 2018 рік

Скільки бронетехніки отримала українська армія за 2018 рік
Біля 1000 одиниць техніки отримали Збройні сили України у 2018 році / фото: Укроборонпром

За 2018 рік українському війську передали понад 1000 одиниць нової, модернізованої та відремонтованої військової техніки та озброєння.

Бойові машини були виготовлено, модернізовано та відремонтовано силами "Харківського конструкторського бюро з машинобудування ім. Морозова", "Заводу ім. Малишева", Київського, Житомирського, Харківського, Львівського та Миколаївського бронетанкових заводів, повідомили в Укроборонпромі.

Значна кількість танків, бронетранспортерів, БМП та іншої військової техніки була відремонтована виїзними бригадами підприємств безпосередньо у польових умовах, зокрема, у зоні проведення Операції об'єднаних сил. У 2018 році цими бригадами було відремонтовано понад 650 одиниць озброєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ отримали партію бронеавтомобілів

У Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба приступили до відпрацювання завдань з прийняття на озброєння нової автоматизованої системи управління для потреб Збройних Сил України.

Зараз ви читаєте новину «Скільки бронетехніки отримала українська армія за 2018 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути