Ексклюзиви
четвер, 13 квітня 2017 07:59

Ситуація ускладнюється: бойовики за добу 61 раз обстріляли позиції сил АТО

Ситуація ускладнюється: бойовики за добу 61 раз обстріляли позиції сил АТО
Загострення на Донбасі - є втрати Фото - nv

Ситуація в районі проведення АТО ускладнюється. За минулу добу, бойовики 61 раз обстріляли позиції сил АТО.

Один український військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення.

Епіцентром вогневого протистояння залишається приморський напрямок. Тут з вогнем мінометів калібру 120 мм і 82 мм, БМП, гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів ворог обстрілював позиції поблизу населеного пункту Водяне. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

На Донецькому напрямку терористи вели вогонь поблизу Авдіївки і шахти Бутівка. Тут з 120 мм і 82 мм мінометів обстрілювалися позиції сил АТО біля шахти, за Авдіївці стріляли з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, кулеметів великих калібрів і протитанкових ракетних комплексів.

На Луганському напрямку, з мінометів калібром 82 мм, гранатометів і кулеметів великих калібрів противник бив по позиціях поблизу Новоолександрівки. З озброєння БМП обстрілював захисників Кримського, а з гранатометів різних калібрів бив по позиціях в районі Катеринівки. Гранатомети і великокаліберні кулемети ворог застосував опорних пунктів в районі Новозванівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Закуповуватимемо антрацит в окупантів, як і до початку блокади" - експерт

Нагадаємо, 12 квітня голова ЛНР Ігор Плотницький підписав указ, яким скасував комендантську годину на Великдень. Про це повідомляє проросійське видання "Исток".

Зараз ви читаєте новину «Ситуація ускладнюється: бойовики за добу 61 раз обстріляли позиції сил АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути