пʼятниця, 12 січня 2018 17:34

Сексуальні домагання, наркотики й крадіжки в лікарні: розповіли, як себе поводять обміняні бойовики

Сексуальні домагання, наркотики й крадіжки в лікарні: розповіли, як себе поводять обміняні бойовики
Обміняні на українських військових бойовики почали тероризувати лікарів у Донецьку.

Бойовики,яких обміняли на українських полонених, влаштовують у лікарні дебоші, викрадають гроші й прикраси у лікарів та інших пацієнтів й домагаються медсестер.

Про це у Facebook написав донецький лікар Олександр Чернов.

"З кінця грудня більше сотні з обміняних були поселені в обласну клініку профзахворювань - на "реабілітацію". Мінімум 70 осіб там і зараз. Одразу ж багато медпрацівників пішли у відпустки, багато з них навіть "за свій рахунок".

За перший же тиждень близько десятка персоналу клініки піддалися відкритим пограбуванням (гроші, сережки, персні), кілька жінок - спробам зґвалтування. А число крадіжок з сумочок, тумбочок, одягу перевалило за півсотні випадків. Це при тому, що про багато випадків ні пацієнти, ні медпрацівники навіть не заявляють адміністрації. Без толку, лише нарвуться на образи на кшталт "самі винні", "менше базікайте".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики підривають тіла загиблих заради наживи

Одним із бичів стало і регулярне пияцтво. Були вже і кілька випадків поставок наркотиків. З усіма наслідками, що з цього випливають: дебоші, сексуальні домагання", - повідомив Чернов.

6 січня 2018 року бойовики ДНР зламали щелепу та кинули на підвал "ополченця", якого терористам на обміні повернула українська сторона.

Зараз ви читаєте новину «Сексуальні домагання, наркотики й крадіжки в лікарні: розповіли, як себе поводять обміняні бойовики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути